Emma Vano

A mi történetünk

Minden nő szereti a szépet, hisz a nő maga a szépség. 

Ahogy önfeledten csacsog a barátnőivel, ahogy sejtelmesen mosolyog a férfira, ahogy megőrizve nőies finomságát helytáll az élet legzordabb helyzeteiben is. 

Néha bizony jól jön egy emlékeztető, hogy a szépség, az erő, a báj, a magabiztosság Te magad vagy.  

Ezért alkottuk meg az Emma Vano márkát, mely több kíván lenni fényes csillogásnál. Egy üzenet, egy bátorító gondolat, egy kedves gesztus, mely végigkíséri a mindennapjaidat. A mi történetünknek nem is az alkotók, sokkal inkább ti vagytok a főszereplői. Ti, nők, akik élettel töltitek meg az ékszereinket. Hiába a gondosan kiválasztott design, a megbízható, egyedi minőség, hiszen nélkületek csak ékszereket adnánk. Veletek viszont történeteket, melyek a csuklótokon, a nyakláncotokon kelnek életre és ti írjátok a sorokat.

Egy ékszer...

… ami segít az önfejlődés útján, elkísér és emlékeztet arra, hogy te magad irányítod az életed. Inspirál, felemel, erőt ad és ezt másoknak is tovább adhatod, hiszen az erős nők egymást erősítve haladnak az önismeret útján. A te karkötőd, a te történeted, a te életed.  Egyfajta emlékeztetőként csillog a kezeden és rápillantva erőt ad, veled együtt él. 

Tőled lesz egyedi, te töltöd meg élettel, de ha elakadnál, segítünk pár inspiráló ötlettel is. Válaszd ki a hozzád illő üzenetet, saját részre vagy egy számodra fontos nő számára, mi pedig elkészítjük egyedi Emma Vano inspirációs ékszeredet. Letisztult, kifinomult design, pozitív, felemelő üzenet a mindennapokra. 

Emma Vano története így kezdődik, a folytatást ti írjátok.

Légy tagja Te is az EmmaVano klubnak!

Csatlakozz most, és legyen tiéd a titkos 1 000 Ft-os kuponunk, amit az első vásárláshoz használhatsz fel!

A legjobb ajánlatainkat, és ajándékainkat is a klubtagok kapják először!