Rólunk

A mi történetünk

Az EmmaVano brand egy családi vállakozás gyümölcseként jött létre 2019-ben.

Célunk egy olyan ékszer család megalkotása volt, amely kifejezetten viselője egyéniségét tükrözi. Ami személyre szabható, tartós, különleges: Így született meg az EmmaVano, mely több ,mint egy ékszer!! Egy gravírozott kiegészítő, ami ékszerbe zárja a legszebb pillanatokat, érzéseket, ami inspirál, erőt ad. És mindig Veled lehet!

Ékszereink kizárólag magas minőségű, 100% hipoallergén nemesacél alapanyagokból készülnek.

Így rendkívül tartósak, nem kopnak, nem színeződnek el. Letisztult minimalista dizájnt kaptak, így bármilyen outfithez csodásan passzolnak.

Az egyedi feliratok lézergravírozással készülnek, amely egy  tűpontos eljárás a legkiválóbb minőség elérése érdekében.

 Ezzel az technikával akár fénykép minőségű ábrák is készíthetőek. Így biztos lehetsz benne, hogy feliratod kiválóan olvasható, gyönyörű és szuper tartós dísze lesz ékszerednek! 
Tedd egyedivé kedvenc EmmaVano ékszered egy kedves emlék helyszínével, a közös dalotok szövegével, a kedvenc idézeteddel, egy dátummal, egy névvel vagy akár egy szerelmes üzenettel .
Az EmmaVano tökéletes ha igazán személyes ajándékot keresel. Legyen szó születésnapról, Anyák Napjáról, évfordulóról, babaváróról, koszorúslány felkérőről vagy ballagási ajándékról…
… az Emma Vano Ékszer garantáltan telitalálat!

Varázsold egyedivé Te is!